175 R14C SAVA TRENTA

175 R14C SAVA TRENTA


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


• Сигурно возење

• Погоден за сите оски

• Голема километража


Полутоварни Летна гума
Димензија 1758014
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз C
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 72