205/60 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

205/60 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

Има над 4 на залиха


• Одлична контрола и управување на снег
• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат
• Доживотна отпорност со аква планирањеАвто Сите сезони
Димензија 2056016
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 69