225/45 R17 DUNLOP SPORT MFS

225/45 R17 DUNLOP SPORT MFS

Има над 4 на залиха

Моторспорт зафат и сопирање за динамично возење!

Dunlop Sport нуди моторспорт зафат и високи перформанси на сопирање за динамично возење!

 • Исклучително држење на влажно и суво
 • Подобрена контрола на свиоци
 • Пократко сопирање при брзини на автопат
 • Дизајн што штеди на гориво


Предности:

 • Одлично држење на влажно
 • Пократки растојанија на сопирање
 • Идеален за спортско возењe


Технологија (карактеристики):

 • Адаптивно соединение за „тркачки“ стисок и подобрени перформанси на сопирањето
 • Масивен надворешен блок на рамената за зголемена стабилност и подобро ракување при свиоци
 • Нови блокови за „силно сопирање“ на пократко растојание на сопирање особено при голема брзина
 • Конструкција со мала тежина, за подобрени перформанси на отпорот на тркалање


Придобивки за возачите:

 • Одличен одговор на управувањето при големи брзини
 • Врвно држење во влажни услови
 • Одлични перформанси за забрзување и сопирање
 • Многу добра контрола на суви и влажни површини

Авто Летна гума
Димензија 2254517
Сезона Летни
Бренд DUNLOP
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 70