255/35 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

255/35 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

Авто Летна гума
Димензија 2553518
Сезона Летни
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз A
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 72