RI235/70R16 RK23 ROAD TEREN (109H) HL

RI235/70R16 RK23 ROAD TEREN (109H) HL

Џип Летна гума
Димензија 2357016
Сезона Летни
Бренд RIKEN
Кочење при влажен коловоз E
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 72