RI175/65R14 RK16 ROAD (82T)

RI175/65R14 RK16 ROAD (82T)

Цена: 1.800 мкд. 2.890 мкд.

ДОТ 2020

Авто Летна гума
Димензија 1756514
Сезона Летни
Бренд RIKEN