255/35 R19 GY EAGLE F1 ASSY 5

255/35 R19 GY EAGLE F1 ASSY 5

Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?

Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост


Погледни ги сите брендови за димензија 255/35 R19


Авто Летна гума
Димензија 2553519
Сезона Летни
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз A
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 71