205/55R16 INTENSA HP2 (91V)

205/55R16 INTENSA HP2 (91V)

Цена: 2.950 мкд. 4.500 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2055516
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 70