M265/50R20 LATITUDE SPORT 3 (111U)

M265/50R20 LATITUDE SPORT 3 (111U)

Цена: 21.140 мкд. 30.200 мкд.

Џип Летна гума
Димензија 2655020
Сезона Летни
Бренд MICHELIN