M285/30R19 PIL.SUPER SPORT (94Y) ZP

M285/30R19 PIL.SUPER SPORT (94Y) ZP

Цена: 29.358 мкд. 41.940 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2853019
Сезона Летни
Бренд MICHELIN