215/65 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT

215/65 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT

Зошто да ја одберете Cooper Zeon 4XS Sport? 

Cooper Zeon 4XS Sport е летна гума со ултра високи перформанси со асиметрична шема на шарите, дизајнирана за SUV и 4×4.

  • Добро растојание на суво сопирање и брзина на ракување
  • Добро растојание на сопирање и ракување на влажен пат
  • Одлично влечење на песок
  • Добри перформанси на чакал
  • Ниска отпорност на аквапланинг
  • Релативно ниска влечна трева и кал
  • Просечен отпор на тркалање
  • Низок шум


Џип Летна гума
Димензија 2156516
Сезона Летни
Бренд COOPERTIRES
Кочење при влажен коловоз D
Отпор при тркалање B
Надворешна Бучава 70