D255/45R18 SP MAXX RT 2 (99Y)

D255/45R18 SP MAXX RT 2 (99Y)

Цена: 8.810 мкд. 17.620 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2554518
Сезона Летни
Бренд DUNLOP