D315/35R20 SP MAXX GT (110W) ROF

D315/35R20 SP MAXX GT (110W) ROF

Цена: 27.650 мкд. 36.760 мкд.

Џип Летна гума
Димензија 3153520
Сезона Летни
Бренд DUNLOP