M265/35R19 PIL.SUPER SPORT (98Y) XL

M265/35R19 PIL.SUPER SPORT (98Y) XL

Цена: 20.237 мкд. 28.910 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2653519
Сезона Летни
Бренд MICHELIN