155/65 R14 STARFIRE W200 BSW M+S

155/65 R14 STARFIRE W200 BSW M+S

Има над 4 на залиха

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2017
Произведено во Србија

Авто Зимска гума
Димензија 1556514
Сезона Зимски
Бренд STARFIRE