M255/30R20 PIL.SUPER SPORT (92Y) XL

M255/30R20 PIL.SUPER SPORT (92Y) XL

Цена: 21.609 мкд. 30.870 мкд.

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2015

Авто Летна гума
Димензија 2553020
Сезона Летни
Бренд MICHELIN