225/45 R17 PIRELLI WINTER SOTTO ZERO 3

225/45 R17 PIRELLI WINTER SOTTO ZERO 3

2 на залиха

WINTER SOTTOZERO™ 3 е зимска гума за луксузни автомобили во премиум сегментот. Дизајниран е имајќи ја предвид еволуцијата на модерните возила, за да постигне максимална безбедност, контрола и перформанси во сите зимски временски услови. Воведени се најновите технолошки карактеристики со нови гумени соединенија и нов дизајн на шарите. Дополнително, WINTER SOTTOZERO™ 3 беше развиен во соработка со познати OEM во премиум сегментот.


Авто Зимска гума
Димензија 2254517
Сезона Зимски
Бренд PIRELLI