D275/40R19 SP MAXX GT (101Y) ROF

D275/40R19 SP MAXX GT (101Y) ROF

Цена: 20.790 мкд. 29.700 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2754019
Сезона Летни
Бренд DUNLOP