255/60 R18 GOODYEAR EFFICIENT GRIP SUV

Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?

Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост


Погледни ги сите брендови за димензија 255/60 R18

Џип Летна гума
Димензија 2556018
Сезона Летни
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 69