M255/30R20 PIL.SPORT PS2 (92Y)

M255/30R20 PIL.SPORT PS2 (92Y)

Цена: 24.332 мкд. 34.760 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2553020
Сезона Летни
Бренд MICHELIN