G225/75R16C CARGO G91 (118/116P)

G225/75R16C CARGO G91 (118/116P)

Цена: 5.000 мкд. 14.760 мкд.

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 0714
САМО ЕДНО ПАРЧЕ НА ЛАГЕР

Полутоварни Летна гума
Димензија 2257516
Сезона Летни
Бренд GOOD YEAR