175/70 R14 STARFIRE AS2000

  1 на залиха

175/65 R15 NANKANG AW-6

  1 на залиха

235/65 R17 PIRELLI S-VERDE ALL SEASON

  4 на залиха

255/35 R18 AVON ZZ5

  2 на залиха

155/70 R13 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

Добитник на TÜV SUD сертификат за квалитет

При тестирање на гумите од страна на Technischer Überwachungsverein (независна германска организација за испитување и сертификација), пневматиците се споредуваат со високите критериуми поставени од самата организација, но и со критериумите поставени од конкурентските гуми во истата или повисока класа. Тестовите се изведуваат во неколку категории: забрзување, отпорност на аквапланинг, перформанси, сопирање на различни површини на патот, ниво на бучава, итн. Гумите на Sailun покажаа извонредни резултати на екстремниот тест на издржливост со што се здобија со сертификат на квалитет TÜV SUD.

Саилун е првиот и единствен бренд од нискиот и среден сегмент на пневматици со TÜV SUD серификат за квалитет.


Одлични резултати на тестови во споредба со европски производители

• Централното ребро овозможува стабилност и го подобрува абењето на шарите на гумите

• Симетричниот дизајн на шарата овозможува супериорна влечна сила, одлична на влажен и сув пат

• Овозможува значајно маневрирање при голема брзина поради аголна шара на дезенот

• Обезбедува ниска бучава од патот при најголеми брзини и ја зголемува стабилноста на насоката

• Висока стабилност при управување и стабилноста во свиоци со голема брзина


EcoPoint3 Technology – огромна заштеда на гориво

Во 2021 година, меѓународно независна компанија за тестирање, инспекција и сертификација TÜV Rheinland ги објави првите резултати од тестот за потрошувачката на гориво и ја додели наградата „Energy Saving Pioneer“ за новите генерации гуми на Sailun кои се базирани на зелената технологија EcoPoint3 поради нивната одлични резултати за потрошувачката на гориво.

Сериското производство на гуми засновано на новата технологија на гума EcoPoint3 започна во средината на 2020 година, со капацитет од 300.000 тони годишно. Во мај 2021 година, гумите произведени со EcoPoint3 технологија беа тестирани и го добија печатот за квалитет на етикетата на ЕУ за гуми од класа А.

  Над 4 на залиха

155/80 R13 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

175/65 R14 STARFIRE AS2000

  4 на залиха

155/65 R14 SAILUN ATREZZO 4 SEASONS

  Над 4 на залиха

155/65 R13 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

Добитник на TÜV SUD сертификат за квалитет

При тестирање на гумите од страна на Technischer Überwachungsverein (независна германска организација за испитување и сертификација), пневматиците се споредуваат со високите критериуми поставени од самата организација, но и со критериумите поставени од конкурентските гуми во истата или повисока класа. Тестовите се изведуваат во неколку категории: забрзување, отпорност на аквапланинг, перформанси, сопирање на различни површини на патот, ниво на бучава, итн. Гумите на Sailun покажаа извонредни резултати на екстремниот тест на издржливост со што се здобија со сертификат на квалитет TÜV SUD.

Саилун е првиот и единствен бренд од нискиот и среден сегмент на пневматици со TÜV SUD серификат за квалитет.


Одлични резултати на тестови во споредба со европски производители

• Централното ребро овозможува стабилност и го подобрува абењето на шарите на гумите

• Симетричниот дизајн на шарата овозможува супериорна влечна сила, одлична на влажен и сув пат

• Овозможува значајно маневрирање при голема брзина поради аголна шара на дезенот

• Обезбедува ниска бучава од патот при најголеми брзини и ја зголемува стабилноста на насоката

• Висока стабилност при управување и стабилноста во свиоци со голема брзина


EcoPoint3 Technology – огромна заштеда на гориво

Во 2021 година, меѓународно независна компанија за тестирање, инспекција и сертификација TÜV Rheinland ги објави првите резултати од тестот за потрошувачката на гориво и ја додели наградата „Energy Saving Pioneer“ за новите генерации гуми на Sailun кои се базирани на зелената технологија EcoPoint3 поради нивната одлични резултати за потрошувачката на гориво.

Сериското производство на гуми засновано на новата технологија на гума EcoPoint3 започна во средината на 2020 година, со капацитет од 300.000 тони годишно. Во мај 2021 година, гумите произведени со EcoPoint3 технологија беа тестирани и го добија печатот за квалитет на етикетата на ЕУ за гуми од класа А.

  Над 4 на залиха

165/70 R14 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

175/65 R14 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  4 на залиха

165/65 R14 SAVA ADAPTO M+S

  1 на залиха

185/60 R14 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

175/55 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

195/65 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

195/65 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

185/60 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

185/55 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

165/70 R13 SAVA ADAPTO M+S

  Над 4 на залиха

175/65 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

175/70 R13 SAVA ADAPTO M+S

  Над 4 на залиха

175/65 R14 SAVA ALL WEATHER

  Над 4 на залиха

195/50 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

195/55 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

195/60 R15 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  4 на залиха

205/55 R16 SAILUN ATREZZO 4 SEASONS

  Над 4 на залиха

165/70 R14 SAVA ALL WEATHER

  Над 4 на залиха

165/65 R14 SAVA ALL WEATHER

  Над 4 на залиха

175/70 R14 SAVA ADAPTO M+S

  1 на залиха

215/55 R16 STARFIRE AS2000

  4 на залиха

225/55 R16 STARFIRE AS2000

  2 на залиха

195/55 R16 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  2 на залиха

175/65 R14 COOPER DISCOVERER ALL SEASON

  Над 4 на залиха

185/60 R14 SAVA ALL WEATHER

  Над 4 на залиха

205/60 R16 SAILUN ATREZZO 4SEASONS

  Над 4 на залиха

195/50 R15 SAVA ALL WEATHER

  Над 4 на залиха