ME155/65R13 73T M400

135/80 R13 SAVA EFFECTA+

135/70 R13 SAVA EFFECTA 68T

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

ME165/70R14 81T M400

165/80 R13 DEBICA PASSIO

165/70 R14 KELLY ST

165/80 R13 KELLY ST

RI165/60R14 RK16 ROAD (75H)

165/70 R14 TIGAR TOURING

175/70 R14 KELLY ST

145/70 R13 KELLY ST

155/80 R13 STARFIRE RS-C 2.0

165/70 R14 STARFIRE RS-C 2.0

135/80 R13 KELLY ST

165/80 R13 TIGAR SIGURA

165/80 R13 TIGAR TOURING

175/65 R13 TIGAR SIGURA

175/70 R14 TIGAR TOURING

NK155/80R12 CH668 (77T)

175/65 R14 NANKANG NA-1

185/60 R14 STARFIRE RS-C 2.0

175/65 R14 KELLY ST

165/60 R15 TIGAR HP

175/65 R15 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


• Ниска потрошувачка на гориво

• Сигурно суво и влажно возење и сопирање

• Голема километража

• Ниски нивоа на бучава


145/70 R13 SAVA EFFECTA + (71T)

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

175/65 R15 TIGAR HP

RI175/65R15 RK12 ROAD PERF (84H)

195/60 R15 DEBICA PRESTO

175/55 R15 TIGAR HP

155/70 R13 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.

  • Ниска потрошувачка на гориво
  • Сигурно суво и влажно возење и сопирање
  • Голема километража
  • Ниски нивоа на бучава


155/65 R14 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


• Ниска потрошувачка на гориво

• Сигурно суво и влажно возење и сопирање

• Голема километража

• Ниски нивоа на бучава


195/65 R15 TIGAR PRIMA

F155/70R13 ECOCONTROL (75T)

155/65 R13 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


• Ниска потрошувачка на гориво

• Сигурно суво и влажно возење и сопирање

• Голема километража

• Ниски нивоа на бучава


145/80 R13 SAVA EFFECTA+ 79T

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

195/55 R15 STARFIRE RS-C 2.0