RI255/35R19 RK13 UHP (96U) HL

255/35 R19 NANKANG NS-20

255/35 R19 SAVA INTENSA UHP2

255/35 R19 DUNLOP SP MAXX RT 2

255/35 R19 GY EAGLE F1 ASSY 5

Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?

Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост


Погледни ги сите брендови за димензија 255/35 R19


255/35 R19 MICHELIN PILOT SPORT PS4

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2017

255/35 R19 MICHELIN PILOT SPORT PS2

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2011