275/35 R19 PIRELLI P-ZERO (100Y)

265/45 R20 DUNLOP WINTER SPORT 5

Dunlop Winter Sport 5 го обезбедува зафатот што ви треба за непредвидени зимски патишта.

  • Врвно страничено прилепување на лизгави површини
  • Подобрени перформанси на патишта покриени со снег
  • Аквапланинг заштита
  • Дизајн што штеди на гориво
225/55 R19 DUNLOP WINTER SPORT 5 SUV

Dunlop Winter Sport 5 го обезбедува зафатот што ви треба за непредвидени зимски патишта.

  • Врвно страничено прилепување на лизгави површини
  • Подобрени перформанси на патишта покриени со снег
  • Аквапланинг заштита
  • Дизајн што штеди на гориво155/65 R13 MENTOR M400

135/80 R13 SAVA EFFECTA+

135/70 R13 SAVA EFFECTA 68T

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

165/70 R14 MENTOR M400

165/70 R14 STARFIRE AS2000

165/80 R13 DEBICA PASSIO

165/70 R14 MENTOR M200 M+S

165/70 R14 KELLY ST

165/80 R13 KELLY ST

RI165/60R14 RK16 ROAD (75H)

165/70 R14 NANKANG SV-3 M+S

135/80 R13 KELLY ST

165/70 R14 TIGAR TOURING

155/65 R14 STARFIRE W200 BSW M+S

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2017
Произведено во Србија

175/70 R14 STARFIRE AS2000

155/80 R13 STARFIRE RS-C 2.0

145/70 R13 KELLY ST

175/70 R14 MENTOR M200 M+S

165/70 R14 NANKANG AW-6

165/70 R14 STARFIRE RS-C 2.0

165/80 R13 TIGAR SIGURA

165/80 R13 TIGAR TOURING

155/70 R13 SAVA ADAPTO M+S

165/65 R14 STARFIRE W200 BSW

DOT 2017

175/70 R13 STARFIRE W200 BSW

175/65 R13 TIGAR SIGURA

175/70 R14 TIGAR TOURING

175/65 R15 NANKANG AW-6

195/65 R15 STARFIRE W200 BSW

195/60 R15 STARFIRE AS2000

NK155/80R12 CH668 (77T)

175/65 R14 NANKANG NA-1

185/60 R14 STARFIRE RS-C 2.0