T155/70R13 WINTER 1 (75T)

  Над 4 на залиха

185/65 R15 MENTOR M200 M+S

  2 на залиха

155/80 R13 MENTOR M200 M+S

  2 на залиха

175/70 R14 MENTOR M200 M+S

  Над 4 на залиха

185/60 R14 MENTOR M250 M+S

  1 на залиха

165/70 R14 MENTOR M200 M+S

  Над 4 на залиха

KL205/55R16 KRISALP HP2 91T

  4 на залиха

KL225/45R17 KRISALP HP2 (91H)

  2 на залиха

225/45 R17 MICHELIN ALPIN 5

  3 на залиха

185/60 R15 STARFIRE W200 BSW

  1 на залиха

K225/50R17 TS860 (98H)

  1 на залиха

215/50 R17 COOPER WEATHERMASTER WSC

  Над 4 на залиха

175/65 R14 DAYTON DW510

  4 на залиха

145/70 R13 DAYTON DW510

  3 на залиха

165/65 R14 DAYTON DW510

  Над 4 на залиха

185/65 R14 DAYTON DW510

  Над 4 на залиха

195/65 R15 DAYTON DW510E

  4 на залиха

155/65 R14 STARFIRE W200 BSW M+S

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2017
Произведено во Србија

  Над 4 на залиха

165/70 R14 STARFIRE W200 BSW

DOT 2017

  Над 4 на залиха

145/70 R12 NANKANG SV-3

  4 на залиха

165/65 R14 STARFIRE W200 BSW

DOT 2017

  Над 4 на залиха

165/70 R14 NANKANG SV-3 M+S

  1 на залиха

T175/65R14 WINTER 1 (82T)

  1 на залиха

145/80 R13 TIGAR WINTER 1


  1 на залиха

235/55 R17 NANKANG SV-2 M+S

Голема распродажба на зимски гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang SV-2 M+S по екстра цена!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 1

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   3 на залиха

225/55 R16 STARFIRE W200

  Над 4 на залиха

145/70 R13 KELLY WINTER ST

  Над 4 на залиха

195/65 R15 STARFIRE W200 BSW

  1 на залиха

185/55 R16 NANKANG SV-2

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 2

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   2 на залиха

175/70 R13 STARFIRE W200 BSW

  Над 4 на залиха

165/70 R13 TIGAR WINTER 1


  1 на залиха

165/70 R14 TIGAR WINTER 1


  2 на залиха

155/80 R13 TIGAR WINTER 1


  2 на залиха

155/70 R13 KELLY WINTER ST

  Над 4 на залиха

155/65 R13 KELLY WINTER ST

  Над 4 на залиха

175/65 R14 KELLY WINTER ST

  Над 4 на залиха