225/55 R16 MICHELIN ALPIN 6 (99H)

175/65 R13 MICHELIN ENERGY

165/65 R14 MICHELIN ENERGY SAVER

175/65 R14 MICHEKIN ENERGY SAVER +

M165/65R14 ALPIN 3 (79T)

175/65 R14 MICHELIN ENERGY SAVER+


M175/65R14 ALPIN 4 (82T)

M165/65R15 ENERGY E3A (81T)

M185/65R14 ALPIN 3 (86T)

M175/65R15 ALPIN 4 (84T)

165/70 R14 MICHELIN ENERGY SAVER+

M205/65R15 ENERGY E3A (94T)

185/60 R14 MICHELIN ENERGY SAVER+

195/65 R15 MICHELIN PRIMACY 4


MICHELIN PRIMACY 4 нуди нова референца за безбедност. Oваа гума обезбедува високо ниво на перформанси на влажни патишта, од првата употреба па се до индикаторот за законско абење. На тој начин MICHELIN PRIMACY 4 обезбедува долготрајни перформанси на високо ниво.

Новата MICHELIN PRIMACY 4 во просек трае 18.000 километри повеќе.

Оваа гума го замени Michelin Primacy 3, а следната генерација е Michelin Primacy 4 Plus.


M195/50R15 ALPIN 4 (82H/T)

M175/65R15 ALPIN A4 (88H)

185/65 R15 MICHELIN CROSSCLIMATE +

M185/60R15 ALPIN 4 (88T) XL

195/50 R15 MICHELIN ENERGY SAVER+

185/65 R15 MICHELIN PRIMACY 4

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2020

M185/60R15 CROSSCLIMATE + (88V) XL

175/65 R15 MICHELIN ENERGY SAVER+

205/55 R16 MICHELIN PRIMACY 4+

185/65 R15 MICHELIN ENERGY SAVER+

M205/55R16 ALPIN 6 (91T)

185/55 R15 MICHELIN ENERGY SAVER +

185/70 R14 MICHELIN ENERGY SAVER+

225/45 R17 MICHELIN PILOT SPORT

M195/45R16 ALPIN 4 (84H) XL

M205/60R16 CROSSCLIMATE + (96H)

195/45 R16 MICHELIN PILOT SPORT PS3

195/55 R16 MICHELIN PRIMACY 4 +


MICHELIN PRIMACY 4 нуди нова референца за безбедност. Oваа гума обезбедува високо ниво на перформанси на влажни патишта, од првата употреба па се до индикаторот за законско абење. На тој начин MICHELIN PRIMACY 4 обезбедува долготрајни перформанси на високо ниво.

Новата MICHELIN PRIMACY 4 во просек трае 18.000 километри повеќе.

Оваа гума го замени Michelin Primacy 3, а следната генерација е Michelin Primacy 4 Plus.


M205/55R16 ALPIN 5 (91H) ZP

M205/55R16 PIL. ALPIN PA3 (91H) ZP

M205/60R15 ALPIN 6 (91H)

205/60 R15 MICHELIN ENERGY SAVER+