Goodyear низ годините!

Гледајќи наназад, основањето на The Goodyear Tyre & Rubber Company во 1898 година изгледа особено извонредно, од обична мала компанија за производоство на гуми за велосипеди до светски познат бренд за пневматици.


Од своето основање, #Goodyear својот успех го припишува на својата посветеност на постојано подобрување и иновации. Нивната глобална цел е да ја зголемат вредноста на нивниот бренд, обезбедувајќи гуми со највисок квалитет на кои тие континуирано работат. Нивната напорна работа и последователниот успех се прикажани во глобалното присуство на групацијата со капацитети на шест континенти со годишна продажба од повеќе од 16 милијарди долари. Покрај производството на сопствени гуми, #GoodYear исто така произведува и неколку други брендови, вклучувајќи ги #Dunlop, #Kelly, #Fulda, #Sava и #Debica.


Дознајте повеќе и нарачајте ги вашите нови GoodYear гуми на следниот линк:


https://bit.ly/3xklwX6