АвтоМагазин - рецензија нa GoodYear Eagle F1 Assy 6

Eagle F1 Asymmetric 6 е најновиот производ на GoodYear во категоријата на ултра перформансни летни пневматици. Шестата генерација на ова семејство е дотерана да пружи идеален баланс на перформансите на сув и влажен коловоз без да се компромитира удобноста.