new MAGNESIUM LIMITED EDITION

OZ Racing ULTIMATE MAGNESIO

Лимитирана едиција со техно-иновативни карактеристики од најновата генерација. Италијански дизајн - безвременски стил, уметност во возењето и култура во движењето низ градските улици. 

“bandazi 

 • Model - Monoblock
 • Design - Central Lock Racing Design
 • Material - AZ 80 FORGED MAGNESIUM
 • Characteristics - TPMS Ready
 • Oe cap ready for - Porsche 991 GT2 RS | Porsche 992 GT3 RS
 • Offset range - 48 - 50
 • Width range - 9,5 - 12,5
 • Holes - Central Lock
 • Special applications - Front 9,5 x 20” ET 50 | Rear 12,5 x 21” ET 48
 • Profiles - Rear Concave
 • Diameter chosen - 20"


Побарај понуда за нови гуми и бандажи


Made in Italy

 

Разгледај ја целата галерија на алуминиумски фелни на италијанскиот производител OZ Racing Wheels

Галерија