Резервирај термин во пет едноставни чекори

Услугата "Резервација на термин" е достапна единствено во салонот  Пнеуматик Аеродром. 

Резервирај термин

*КАСИС АД Скопје е сертифициран центар за процесирање трансакции со платежни картички, управување со АТМ и ПОС мрежа, е-трговија, персонализација на дебитни и кредитни платежни картички и неплатежни картички, сервиси на дежурен центар.

Вашите лични податоци ќе бидат предмет на обработка за потребите на компанијата единствено при процесот на изготвување на вашето барање, ќе бидат третирани како доверливи податоци и нема да бидат споделувани со трети лица.