Последни новости

Распродажба на летни пневматици!

Распродажба на летни пневматици!

Голема распродажба на летни пневматици во сите салони на Пнеуматик!

NANKANG

NANKANG

NANKANG пневматици Пнеуматик е ексклузивен увозник на NANKANG Tires и ви нуди широк спектар на пневматици за ралични типови на возила, автомобили, џипови, SUV, комбиња и мини бус. Ви нудиме пневматици со...

BKT

BKT

BKT пневматици Пнеуматик е ексклузивен увозник на BKT Tires и ви нуди широк спектар на пневматици за ралични типови на индустриски возила, градежна механизација и трактори. Ви нудиме пневматици со...

CooperTires

CooperTires

   CooperTires пневматици Пнеуматик е ексклузивен увозник на CooperTires и ви нуди широк спектар на пневматици за ралични типови на возила.За повеќе информации Побарајте понуда   ZEON 4XS Летни гуми...

Energizer Акумулатори

Energizer Акумулатори

Energizer акумулатори за патнички и товарни возила  Energizer акумулатори за патнички возила   Energizer® Димензии Димензија (Д-Ш-В) Ah A 207x 175×175 35 330 219x 135x 225 45 300 219x 135x...

Dunlop Sport Maxx RT

Dunlop со посебни визуелни ефекти и 3D анимации ги прествави своите Dunlop Sport Maxx RT гуми пневматици. Погледнете го ова видео

Facebook Like Box provided by plumber orange county